Sende velkomstmeldinger på et senere tidspunkt

Noen ganger ønsker man å opprette flere brukere i forkant av når de egentlig skal få tilgang. Da kan det være kjekt å kunne sende velkomstmeldinger ut på et senere tidspunkt.

Ved oppretting av alle brukere i OLKWEB har man en avhukingsboks for å sende ut velkomstmelding på e-post til vedkommende som opprettes. Disse velkomstmeldingene inneholder informasjon om hvordan de skal logge på i OLKWEB.

Dersom man velger å ikke sende ut disse velkomstemeldingene ved oppretting kan det nå enkelt gjøres senere. Muligheten for å sende ut velkomstmelding forutsetter at vedkommende aldri har vært pålogget i OLKWEB med den aktuelle brukeren.

Det kan gjøres to steder, enten inne på vedkommende sin profil, eller i rapportene ("Lærling innlogging", «Ansatte innlogging» og «konsulenter innlogging»).

Velkomstmelding fra profil

For lærlingene finner man nå en knapp som heter "Send velkomstmelding" ved siden av knappene for e-post og SMS-utsending. Den er kun synlig dersom h*n ikke har vært pålogget før.

Det samme gjelder for ansattbrukere:

Masseutsending av velkomstmelding fra rapport:

Dersom man har flere brukere kan man i rapporten «lærling innlogging» filtrere på «Aldri innlogget inn», så vil man få en mulighet til å sende velkomstmelding. Dette gjelder også rapportene «Ansatte innlogging» og «konsulenter innlogging».

Når man velger filteret "Aldri logget inn" vil listen vise alle som aldri har logget inn, og man får opp en knapp for å sende disse velkomstmelding.

Man kan selvfølgelig bruke flere av filterne i listen samtidig, og feks filtrere på et fagområde, mine lærlinger osv, slik som vist under:

Klikker man på "Send velkomstmelding" nå vil de personene som er i listen stå som mottaker, og man får en forhåndsvisning av hva mailen vil inneholde:

Last updated