Aktivitet

Bruk innholdsfortegnelsen til høyre for å bla i spørsmålene knyttet til aktivitet.

Hvorfor kan alle se aktivitetene de ikke er deltakere på?

Hvorfor kan alle se aktivitetene de ikke er deltakere på? Noe av det skal være hemmelig, men andre lærlinger ser?!

Dersom en aktivitet opprettes og det hukes av for "Egenpåmelding" vil aktiviteten bli synlig for alle i OLKWEB. Dette gjelder lærlinger og ansatte på tvers av relasjoner. De vil få innsyn i beskrivelsen og få muligheten til å melde seg på aktiviteten.

Dersom du ikke vil at alle skal se aktiviteten lar du boksen "Egenpåmelding" stå tom når aktiviteten opprettes. Er egenskapen blitt valgt ved en feil kan dette skrus av igjen ved å endre på aktiviteten. Velg heller manuelt hvilke deltakere som skal være med i samtalen, og gi dem mulighet til å melde seg av aktiviteten ved å huke av for "avmelding". Dette er beskrevet i brukerveiledningen her.

Hvorfor kan ikke faglige ledere se innleveringer på aktiviteter?

Faglige ledere får se lærlingen innlevering på to forskjellige måter, avhengig av om de selv har opprettet aktiviteten, eller om den er opprettet av noen andre.

Dersom aktiviteten er opprettet av den faglige lederen, skal han/hun kunne gå inn via "Aktivitet" i toppmenyen, finne den aktuelle aktiviteten, klikke inn på den, se deltakere, og eventuelle innleveringer som er gjort i deltakerlisten.

Dersom noen andre har opprettet aktiviteten, må den faglige lederen gå via lærlingens profil, velge "aktivitet" på lærlingens profil, finne den aktuelle aktiviteten og derfra skal han/hun kunne se innleveringene i deltakerlisten.

Last updated